Vervulling van Jullie Kinderwens

DE VERVULLING VAN JULLIE KINDERWENS
(THE HYPNOBIRTHING® -FERTILITY METHOD)

Zouden jullie heel graag zwanger willen worden, maar wil dit niet lukken? 

Zijn jullie bezig met een intensieve vruchtbaarheidsbehandeling en heb je behoefte aan emotionele ondersteuning hierbij?

Of misschien hebben jullie allerlei onderzoeken gehad, maar werd er geen medische oorzaak gevonden.

Of jullie willen wel zwanger worden, maar durven het eigenlijk niet en één of geen van jullie beiden kan niet precies onder woorden brengen waarom niet.

Of…….?

 

Hoe vaak hoor je niet van stellen, die maar niet zwanger konden worden, het dankzij IVF toch werden en daarna toch nog spontaan zwanger werden van de volgende en dan nog één! Of ‘onvruchtbare’ stellen die zijn overgegaan op een adoptieprocedure en wanneer dat kindje is gearriveerd blijkt moeder toch nog spontaan zwanger geworden! Of andersom: stellen die na een dramatisch verlopen bevalling toch graag een tweede willen, maar het lukt niet.

Wellicht is de HypnoBirthing® -Fertility methode het antwoord voor jullie. Deze beproefde methode heeft tot doel jou te helpen met het vinden van de oorzaak van de emotionele blokkades, die jou beletten om zwanger te worden en om die blokkades los te laten / aan de kant te zetten. Daarnaast werken we aan het herstellen en versterken van jullie zelfvertrouwen, het vertrouwen in jullie lichaam en eventueel in de vruchtbaarheidsbehandeling die jullie aan het ondergaan zijn.

Ik ben door het HypnoBirthing institute gecertificeerd als fertility-consultant en help jullie graag.